Η εταιρεία

Η ΕΛ.ΒΙ.Ε.Τ. είναι μια συνεχώς αναπτυσσόμενη βιοτεχνία παραγωγής ελαστικών και μη ελαστικών ταινιών, που εφοδιάζει με τέτοιου είδους ταινίες τις πλέον σύγχρονες Βιοτεχνίες-Βιομηχανίες ενδυμάτων, σεντονιών, αθλητικού εξοπλισμού και σάκων συσκευασίας.

Η ιστορία μας

ΕΛ.ΒΙ.Ε.Τ

Η ΕΛ.ΒΙ.Ε.Τ. ιδρύθηκε το 1989 στη Λάρισα. Οι εγκαταστάσεις της βρίσκονται στο 9ο χλμ Λάρισας – Αγιάς σε μία έκταση 7 στρεμμάτων όπου στεγάζονται τα γραφεία και η παραγωγή.

Η αρχική της λειτουργία ήταν η παραγωγή ελαστικών ταινιών με κύριους πελάτες τους παραγωγούς σεντονιών, αθλητικού ρουχισμού, εσωρούχων κλπ. Με την πάροδο των χρόνων εξελίσσεται και προσαρμόζεται στις ανάγκες της αγοράς.

Μπαίνει δυναμικά στη διαδικασία των εξαγωγών με πελάτες σε όλη την Ευρώπη.Πλέον η δραστηριότητά της έχει επεκταθεί και στο εμπόριο κάθε είδους αξεσουάρ που απαιτείται για την παραγωγή ενός ρούχου.Φερμουάρ, κουμπιά, κλωστές, τρέσες, κορδόνια κλπ.

ELVIET TRIMMINGS

Παράλληλα το 2006 ιδρύεται στη Βόρεια Μακεδονία η ELVIET TRIMMINGS, μία καθαρά εμπορική επιχείρηση με σκοπό τον εφοδιασμό όλων των υλικών και αξεσουάρ ραφής σε διάφορες εταιρίες κατασκευής ρούχων που είναι εγκατεστημένες εκεί.

Γρήγορα αποκτά την εμπιστοσύνη των πελατών και ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος κορυφαίων εταιριών στο χώρο της κλωστουφαντουργίας (ΥΚΚ-ΑΜΑΝΝ κ.α.) καταφέρνει να εδραιωθεί και να γίνει γνωστή στο χώρο εξυπηρετώντας πλέον καθημερινά εκατοντάδες πελάτες.

ΕΛ.ΒΙ.Ε.Τ. και ELVIET TRIMMINGS συνεργάζονται με γνώμονα την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών τους σε Ελλάδα και Ευρώπη, με είδη υψηλής ποιότητας και στις καλύτερες δυνατές τιμές.

ελβιετ λάστιχα

Πολιτική ποιότητας

Διαρκής ανανέωση και προσαρμογή της τεχνολογίας και τεχνογνωσίας της ΕΛΒΙΕΤ, στις απαιτήσεις της αγοράς σε ό,τι αφορά το εύρος της γκάμας των προϊόντων.

Βελτιστοποίηση των διαδικασιών των προϊόντων μας σε όλα τα στάδια της παραγωγής και της μεταβίβασης τους στον πελάτη.

Συνεργασία και ικανοποίηση των πελατών μας σε όλους τους τομείς των συναλλαγών. Το σύστημα διαχείρισης ποιότητας της εταιρίας ακολουθεί πιστά ακόμα και σήμερα το Διεθνές Πρότυπο ΙSO, με το οποίο είχε πιστοποιηθεί η εταιρία τη δεκαετία του ’90.

Η επιχείρηση πιστοποιείται κάθε χρόνο από το ΟΕΚΟ – ΤΕΧ STANDARD 100 product class 1 και όλα τα προϊόντα της παράγονται σύμφωνα με αυτό.

Στρατηγικός στόχος

Με βάση την προσήλωση μας στην ποιότητα παραγωγής και στην ποιότητα της προσφερόμενης υπηρεσίας, παραμένουμε προμηθευτές ταινιών σταθερής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Αναπτύσσουμε σταθερά την οργανωτική και παραγωγική μας ευελιξία και καλύπτουμε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας σε συνεργασίας μαζί τους. Η ΕΛΒΙΕΤ ερευνά και διευρύνει σταθερά τον πελατοκεντρικό της προσανατολισμό στην Ελλάδα και το εξωτερικό, στηρίζοντας τις προοπτικές ανάπτυξής της στην ανάπτυξη των πελατών-συνεργατών της.

Προφίλ – Ιστορικό

 
espa