Άρθρα

Συνήθως λίγο πριν μπούμε στην ανοιξιάτικη περίοδο σου παρουσιάζω όλες τις τάσεις που θα μας απασχολήσουν στιλιστικά τη σεζόν άνοιξη–καλοκαίρι. Οι τάσεις για εκείνη την περίοδο έχουν ήδη παρουσιαστεί από τους οίκους και τους σχεδιαστές και κάποιες από αυτές μπορούμε ξεκάθαρα να τις φορέσουμε από τώρα, χωρίς να περιμένουμε τον υδράργυρο να ανέβει.

Αν θέλεις λοιπόν να ανανεωθείς και να κάνεις update στα σύνολά σου, ο καλύτερος τρόπος είναι να υιοθετήσεις τις προτάσεις της new season. Εγώ βρήκα έξι trends που μπορείς άνετα να φορέσεις από τώρα, ακόμα και αν η θερμοκρασία είναι πολύ χαμηλή και ο καιρός μουντός. Θα δώσουν χρώμα, λάμψη και στιλ στις εμφανίσεις σου και θα σου αλλάξουν την ψυχολογία. Όλα τα it girls ήδη φορούν τις must details κι εμείς παίρνουμε παραδείγματα από τις εμφανίσεις τους.

ΠΙΕΤΕΣ

Μπορεί να έχουν αέρινο στιλ ή να είναι δημιουργημένες από σταθερά υλικά, όπως δέρμα! Οι πιέτες κάνουν τα looks να φαίνονται πιο θηλυκά, ακόμα και αν έχουν casual αισθητική. Ο οίκος Givenchy (όπως και πολλοί ακόμα) δημιούργησε total looks με πιέτες και μας έπεισε να τις φορέσουμε και την επόμενη σεζόν. Εμείς θα το κάνουμε από τώρα και η αρχή θα γίνει με μια πλισέ φούστα. Την αναδεικνύεις με ankle boots και πουλόβερ.

TIE DYE

Ένα print που φέρνει στην επιφάνεια το στιλ από παλιές δεκαετίες, τότε που η techno, η indie και η hippie μουσική μεσουρανούσε. Ο οίκος R13 και πολλοί ακόμα, το πρόσθεσαν στις συλλογές τους δημιουργώντας το απόλυτο colorful αποτέλεσμα. Μπορεί το tie dye να βασίζεται στα έντονα χρώματα, αλλά είναι ένα τέλειο μοτίβο που αξίζει να το φορέσεις από τώρα που ο καιρός είναι μουντός. Θα δώσει χρωματιστό αποτέλεσμα στα outfits και ενδείκνυται κυρίως για sporty, casual ή casual chic σύνολα.

ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ

Οι οίκοι προτείνουν τα αδιάβροχα ρούχα για τις ανοιξιάτικες – καλοκαιρινές βροχές και τα ιστιοφόρα. Εμείς όμως, θα το φορέσουμε από τώρα, αφού σαν texture ταιριάζει απόλυτα στις καιρικές συνθήκες του χειμώνα. Μπορεί το αδιάβροχο πανωφόρι να έχει casual χαρακτήρα, αλλά τα fashion girls παγκοσμίως το αναδεικνύουν με daily chic looks που το κάνουν να φαίνεται πιο φινετσάτο.

ΚΡΟΣΣΙΑ

Ανάλογα με το υλικό που έχουν δημιουργηθεί, μπορούν να προσθέσουν και το αντίστοιχο style στα outfits. Τα δερμάτινα και suede κρόσσια εκπέμπουν grunge ή bohemian αέρα, τα λεπτά υφασμάτινα εκπέμπουν κομψό και ΄20s style. Εσύ μπορείς να διαλέξεις το στιλ που σου αρέσει και να φορέσεις από τώρα τα κρόσσια σε φούστες, τοπ και jackets. Ο οίκος Coach πάντως, το προτείνει ανεπιφύλακτα.

NEON

Σου το λέμε ξανά και ξανά τον τελευταίο καιρό και πρέπει επιτέλους να μας ακούσεις! Το neon, ναι μεν είναι ένα χρώμα που αγαπάει το καλοκαίρι και το καλοκαίρι είναι μια εποχή που αγαπάει το neon, από την άλλη όμως, είναι μια τέλεια ιδέα για να προσθέσεις λίγη ένταση στα winter looks σου. Μπορείς να υλοποιήσεις αυτήν την ιδέα φορώντας ένα πουλόβερ, ένα πουκάμισο ή ακόμα και να ένα πανωφόρι που να χαρακτηρίζεται από αυτά τα έντονα χρώματα και να κάνεις τη διαφορά.

ΠΑΓΙΕΤΕΣ

Με αυτήν την τάση συμβαίνει το αντίστροφο. Δηλαδή με δυσκολία μπορούμε να φανταστούμε τους εαυτούς μας να φοράμε τις παγιέτες εκτός Χριστουγέννων, πόσο μάλλον την Άνοιξη ή το Καλοκαίρι. Παρόλα αυτά, οι οίκοι μας συμβουλεύουν να μην έχουμε στιλιστικά ταμπού και να φορέσουμε τα sequins κάθε εποχή. Μπορείς από τώρα να κάνεις την αρχή φορώντας ένα sequin παντελόνι ή φούστα με ένα λευκό, απλό τοπ.

ΠΗΓΗ: https://www.tlife.gr/moda/trends-fashion/eksi-olofreskes-anoiksiatikes-taseis-pou-mporeis-na-foreseis-apo-tora/

 
espa